ТАРГЕТИРАНЕ СПОРЕД КАТЕГОРИИТЕ САЙТОВЕ

 

 

 

Свържете своята марка с имиджа на уеб сайтовете от съответните категории

С излъчване на реклама само на уеб сайтове от конкретна категория, ще се насочите към релевантна целева група и така ще повлияете положително на имиджа на вашия продукт.

Свързвате вашия продукт и неговото предназначение с конкретна тема, която е важна за аудиторията. Например вашият продукт може да се свърже в очите на клиента със света на колоезденето или със света на филмовите звезди.

kategorie_webov

Ще насочим кампанията ви към ръчно категоризирани уеб сайтове, от които може да си изберете. Благодарение на това вашите реклами ще се изобразят на хора, които се интересуват от конкретна област. Вашата реклама съвсем естествено ще се свърже със съдържанието на сайта и така може лесно да достигне до потребителите като ви донесе по-качествен трафик и по-добра познаваемост за вашата марка в целевата ви аудитория.

Като начало ще използваме списък от подходящи сайтове, които по време на кампанията ще персонализираме според спецификата на продукта и потребностите на рекламодателя чрез добавяне на нови сайтове и премахване на тези, които не са приложими.

При този вид стратегия е необходима ежедневна оптимизация и повече работа с кампанията отколкото при широкото таргетиране, затова препоръчителната цена започва от 600 лв. без ДДС.

Ако имате интерес от таргетиране по сайтове, т.е. насочено таргетиране според индивидуално подбрани сайтове, може да се обърнете за повече информации към нашите специалисти.

 

 


контакт

ЕТАРГЕТ 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България

business@etarget.bg

0877 694 366