Инфолинк02/49 17 166

 

 

За нас

 

 

Компанията Етаргет е една от водещите програматик платформи в Централна и Източна Европа. Създадена е през 2002 година. Като екип от опитни професионалисти заедно създадохме престижна рекламна мрежа в 7 страни. Управляваме рекламни инвестиции на клиенти и едновременно с това предоставяме най-добрите финансови условия за издателите.

 

 

 
От „PPC“ реклами към Програматик

Рекламната мрежа Етаргет беше създадена като платформа за реклама „на клик“. През последните 15 години портфолиото ни постепенно се развива и предлага модерни онлайн рекламни формати като банери, видео реклами, rich media формати, уникални опции за таргетиране и много други. Системата Етаргет се развива и усъвършенства непрекъснато и въвежда на пазара нови начини за ефективно увеличаване на приходите от реклама.

 

 
Свързваме големите играчи на пазара

Etarget е отворена платформа, която осигурява достъп до големи глобални мрежи като Rubicon, Google Display Network, Internet Billboard, Smart Adserver и др. Нашите основни технологични партньори са AppNexus и Sizmek. Резултатите от кампанията са ясни и прегледни благодарение на измерването им с най-голямата агенция за онлайн изследвания в региона - Gemius.

 

 

Управляваме международни кампании в региона на Централна и Източна Европа Можете да ни намерите на тези пазари: Словакия, Чехия, Унгария, Хърватия, Сърбия, Румъния и България. Управляваме международни кампании с насоченост в различни страни и съветваме клиентите от други части на света как да достигат до онлайн потребителите чрез рекламиране в нашия регион.
Lead more about Etarget International in English here.
Свържете се с нас


контакт

ЕТАРГЕТ ЕООД 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България БУЛСТАТ: 175348776 ДДС No: BG175348776

business@etarget.bg

+359 2 491 71 66