Поддръжка за клиенти

 

Предлагаме професионално обучение, както и безплатни съвети на всички наши клиенти и винаги сме готови да помогнем или да отговорим на въпросите относно кампаниите или използването на нашата система лично, по телефона или по електронната поща.

 

 
 
 
Клиентска и техническа поддръжкаНезависимо от размера на вашата кампания и дали сте постоянен или нов клиент, може да се свържете с нас в работно време на 0877 694 366 или на имейл: info@etarget.bg. Ако не сте намерили на нашия сайт продукта или услугата, от които се нуждаете, ще ви предложим индивидуално решение според вашите изисквания. Пазарът на онлайн реклама се развива много бързо, така че не се колебайте да се свържете с нашия екип от специалисти относно най-новите тенденции и насоки, които с удоволствие ще ви обяснят всичко, от което се нуждаете.

 

 
Често задавани въпроси и отговори Търсите ли отговор на въпроси относно нашите услуги или не са ви ясни някои от нашите термини? Обобщихме отговорите на най-често задаваните въпроси и обяснихме понятията от нашия свят, които можете да намерите тук. Ако не сте намерили отговора на вашия въпрос, не се колебайте да се свържете с нас и да попитате директно по телефона или по имейл.
 
Най-изгодните условия за агенции или администратори Ако управлявате повече рекламни профили на различни клиенти или рекламирате в по-големи обеми и отговаряте на условията за сътрудничество, станете наша партньорска агенция. Благодарение на нашата подкрепа може да получите съдействие при управление на кампаниите на вашите клиентите и благоприятни условия. Освен това може да се сдобиете с партньорски сертификат. Всичко това ще ви направи надежден и сериозен наш партньор. Нашите високо квалифицирани специалисти ще бъдат на разположение, ако се наложи да се посъветвате или имате нужда от помощ.


контакт

ЕТАРГЕТ 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България

business@etarget.bg

0877 694 366