DMP – DATA MANAGEMENT PLATFORM

 

 

Събирайте собствени данни и ги комбинирайте с различни кампании и формати

Етаргет служи и като платформа за управление на данни (DMP), предлагаща ограничена функционалност, но без таксуване.

Това означава, че може лесно да събирате множество аудитории и да ги използвате за всяка кампания в нашата система и то за всеки формат.

DMP

По този начин ще изградите ефективно средство за дългосрочна онлайн комуникационна стратегия и може да създавате връзка с вашите клиенти, да поддържате информираността за вашата марка или да правите повторни продажби на вашите стоки или услуги на посетителите на вашия сайт.

Пример от практиката: Застрахователна компания трябва да разграничи комуникацията със своите съществуващи клиенти от тази с хората, които се опитва да направи такива.

Според поведението на посетителите на нейния уебсайт ще цели да раздели тези групи на сегменти в зависимост от ползите, които са важни за тях (младите хора търсят обезщетения за млади семейства и над-стандартни безплатни превантивни прегледи, а възрастните хора ще оценят ваучерите за лечение).

Всички тези данни могат да бъдат отчетени според поведението на сайта. Благодарение на функционалностите на DMP, Етаргет съдейства за събирането, съхраняването и използването на тези данни, за да може застрохователната компания да насочи подходящите ползи към за правилната целева аудитория.


 


контакт

ЕТАРГЕТ 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България

business@etarget.bg

0877 694 366