Цени

 

Цената за реклама е резултат от виртуален онлайн търг или се определя въз основа на договорени директни сделки. Вие определяте максималната цена, така че никога няма да изхарчите повече, отколкото сте планирали.

 

 
Как се таксуват рекламите формати на Етаргет Рекламата таксувана на клик представлява текстова реклама комбинирана със снимки. При този вид реклама плащате за посещения на вашия сайт, изобразяването на рекламата е безплатно.

Банер рекламата е по-скоро визуално представяне и затова не се таксува за клик, а за изобразяване. Етаргет предлага всички най-използвани формати и размери на банери. Научете повече за форматите на банерите и техническите им спецификации тук.

Примери колко струва изобразяването на банер рекламата в момента:

Ако управлявате по-големи рекламни инвестиции, съгласувайте по-благоприятни ценови и финансови условия.Свържете се с нас относно условията на сътрудничество.

 
Актуалните цени са на разположение в профила

Цената се определя въз основа на предлагането и търсенето. Регистрирайте се сега и разгледайте актуалните цени.

Цените се определят според търсенето и предлагането (на бидинг принцип) - когато създавате рекламна кампания за ориентация ще ви помогнат препоръчителните цени на отделните формати. Цената, която сте посочите за вашата реклама е максимална. Нашата цел е винаги да рекламирате на възможно най-добрата цена.
Примери колко струва PPC рекламата:

 

 
Създайте реклама и платете преди старта на кампанията

Може да платите чрез банков превод или карта. Системата Етаргет работи на принципа на зареждане на кредит, който може изцяло да инвестирате в рекламата. От вас зависи колко ще платите за вашата рекламна кампания. Минималното първо плащане е 100 лева без ДДС (за всички следващи плащания минималният депозит се намалява на 50 лева без ДДС). След изразходване на вашия кредит рекламната кампания ще спре автоматично, така че никога няма да платите повече отколкото сте планирали за вашата реклама. В случай на използване на услугата директна покупка минималната сума, която е възможна за старт на кампанията е 240 лева без ДДС.

 

Попитайте за ценова оферта.

 


контакт

ЕТАРГЕТ 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България

business@etarget.bg

0877 694 366