Банер реклама Етаргет


Етаргет осигурява достъп до множество рекламни площи в над 40 глобални мрежи. Банер кампанията, може да настроите сами и то в рамките само на няколко минути. Ако нямате собствени банери, ние ще ви помогнем с изготвянето им.

 

 
 
Вашата реклама ще се изобрази на хиляди сайтове

Благодарение на Programmatic технологията, Етаргет ще ви осигури достъп до десетки хиляди ръчно подбрани сайтове в страната и чужбина. Разполагаме и със своя собствена мрежа от партньорски сайтове в България, които ще осигурят на рекламодателите най- качественото рекламно пространство. При подбора на сайтове поставяме специално ударение върху видимостта (viewability) и репутацията, взимайки предвид цената за изобразяване.

Примери, къде изобразяваме реклама в момента:

 

 

 
Атрактивни рекламни формати Банерът е видим и запомнящ се. Освен това, може да доведе клиенти до вашия сайт. Предлагаме просто и лесно решение, което гарантира, че всеки рекламодател ще може сам да създаде рекламната си кампания. Ако имате нужда от помощ при настройването на кампанията или със създаването на банери, свържете се с нашите специалисти. Вижте примери за най-използваните банери тук.

 

Rozmer 300x300px
Rozmer pre tablet 300x300px
Rozmer 1200x400px
Rozmer 120x600px
Rozmer 300x600px
Rozmer 160x600px
Rozmer pre tablet 160x600px
Rozmer 300x250px
Rozmer pre mobil 300x250px
Rozmer 468x60px
Rozmer 728x90px
Rozmer 970x250px
Rozmer pre tablet 970x250px
Rozmer pre mobil 320x50px
Rozmer pre mobil 560x768px
 
Таргетирането пести париТаргетирането е ефективен инструмент за контролиране на инвестициите. В много случаи е по-добре да изобразите рекламата си само на хора, които най-вероятно се интересуват от продукта или услугата. Имаме десетки различни аудитории, които представляват голям потенциал за нашите рекламодатели, като например групи от потребители сегментирани в отделни публики на база поведението си онлайн.

Изборът на подходяща категория е много важен, защото в много случаи определя успеха на вашата кампания. Всички опции за избор на най-подходящата аудитория за вас, както и тяхното описание, можете да намерите във вашия профил.

 

 
Винаги най-изгодната цена Купуването на реклама се извършва в онлайн търг, така че винаги да имате гаранция, че ще получите най-добрата цена.

Вие определяте общ бюджет и цената. Цената на банер рекламата се изчислява на 1000 импресии (CPM). В настройките определяте цената за CPM, която се възприема като най-висока оферта в онлайн търга в реално време. Ще платите посочената цена или по-малко, отколкото сте задали. Ако имате въпроси, свържете се с нас. Нашите специалисти с удоволствие ще ви помогнат.

 
Как се прави? 1. Регистрирайте се. Регистрацията е безплатна и необвързваща.2. Качете вашите банери (ако нямате, ние може да ги изготвим).3. Изберете подходящо таргетиране. Имате избор между широко таргетиране, таргетиране според категории, по публики, по избрани сайтове, soc-demo таргетиране, или ремаркетинг. 4. Определете цената, бюджета, периода и кампанията е готова.5. Кампанията може по всяко време да се оптимизира според показателите за CTR, конверсии, или други критерии.

Създайте собствена реклама още днес и платете преди пускането на кампанията.
 
Готови ли сте за създаването на вашата реклама?
Свържете се с нас Регистрирайте се


контакт

ЕТАРГЕТ 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България

business@etarget.bg

0877 694 366