Партньорски агенции


Станете наша партньорска агенция и ще получите най-изгодните условия за работа, редовно професионално обучение, помощ при управление на кампаниите и сертификат с логото на Etarget Partner.

 

Гаранция за качество на предоставяните услуги

Гаранция за качеството на предоставяните услуги е сертификата за партньорство, който може да получи само специално обучен екип. Може да получите сертификатът годишно при две нива на сътрудничество: ETARGET CERTIFIED PARTNER или ETARGET CERTIFIED BUSINESS PARTNER.

 

       

 
Условия за получаване на сертификатaСертификатът се предоставя на фирми, които са независими от ETARGET, не са собственост, нямат участие в нея или подобни отношения с компанията ЕТАРГЕТ. Носителите на сертификатите отговарят на всички критерии и изисквания за получаване на този сертификат и имат способност да предоставят професионални услуги при управлението на кампании в системата на ЕТАРГЕТ.

 

 
Предимства при получаване на сертификата: - годишно професионално обучение от наши специалисти,- правото да използвате специалното лого за сътрудничество на партньорите,- допълнителни предимства от споразумението за сътрудничество, - приоритетно обслужване на клиентите и индивидуален подход,- за клиентите на сертифицираните агенции това е гаранция за качество и надеждност,- логото и името на вашата агенция с ваше разрешение ще бъдат поставено на уеб сайта на ЕТАРГЕТ заедно с линк към вашият уебсайт.
 
Готови ли сте да станете наш партньор?При интерес от ваша страна може да ви изпратим на имейл условията за сътрудничество и изискванията за получаване на сертификата на ЕТАРГЕТ. Свържете се с нас на телефон +359 2/49 17 166 или на имейл info@etraget.bg.

Работим за най-добрите!


контакт

ЕТАРГЕТ 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България

business@etarget.bg

0877 694 366