Self-service система


Достъпът до потребителския профил на Етаргет изисква безплатна и необвързваща регистрация. Кампанията може да създадете и сами само за няколко минути без излишни препятствия или допълнителни стъпки. Ще ви посъветваме как да настроите кампанията, за да работи възможно най-добре.

 

 
Прост интерфейс, който всеки може да използва

Потребителският интерфейс на Етаргет разполага с пълен достъп до услугите, които може да използвате, независимо дали това е текстова реклама „на клик“, банер реклама, видео реклама или най-новата ни услуга Директна покупка. Вие управлявате лесно потребителския профил самостоятелно и в него ще намерите настройките, от които наистина имате нужда и ще използвате в рекламната си кампания.

 

 
Регистрацията е необвързваща и безплатна Не е нужно да плащате или да се обвързвате. Всеки, който се регистрира безплатно може да разгледа системата Етаргет. Първо създайте и настройте кампанията си. След това, за да започне да се изобразява е необходимо да направите плащане. Не се колебайте да се регистрирате и да разгледате потребителския интерфейс. Ако вече имате профил, влезте в профила си и още днес може да опитате да създадете своя собствена реклама.
 


контакт

ЕТАРГЕТ 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България

business@etarget.bg

0877 694 366