Директна покупка - Programmatic

 

 

Процесът на купуване на онлайн рекламата никога не е бил по-лесен. Вече може да купите рекламното пространство на най-добрите български сайтове в една система.

 

 
 
Директна покупка на медийно пространство Направете крачка напред и използвайте програматик инструментите, които позволяват да се управляват и измерват кампаниите от рекламодателя, независимо от размера и обхвата на кампанията. Тази услуга е иновативна за онлайн рекламния пазар и не се предлага подобна от друга система.
 
Купете най-добрите позиции бързо и лесно Eтаргет предлага прогресивен и модерен начин за закупуване на рекламно пространство в онлайн медиите като едно цяло. С използването на платформата спестявате време, избягвате сложното попълване на поръчки и ефективно планирате вашата онлайн кампания.
 
Вашите предимства - изобразяване на рекламите изцяло на премиум сайтове с най-голям трафик
- бързо и гъвкаво (лесна система, бързо купуване на различни формати, стартиране и оптимизиране на кампанията на едно място)
- ефективно разпределение на бюджета (сами определяте честотата на изобразяване и така може да спестите до 30% от разходите за кампанията)

 

Dir.bg
Az.bg
Blitz.bg
Gol.bg
Mediapol.bg
Trud.bg
Dnevnik.bg
Lifestyle.bg
News.bg
Topsport.bg
Actualno.bg
Bistro.bg
Money.bg
24yaca.bg
Bg-mamma.bg
Btvnovinite.bg.bg
Zajenata.bg
ladyzone.bg
 
Как работи? 1. Регистрирайте се или влезте във вашия профил в системата Eтаргет.2. Изберете категорията сайтове и определете форматите на банерите, от които се нуждаете.3. Определете параметрите на кампанията. 4. Качете банерите в системата.

5. Платете преди да стартирате кампанията и рекламирайте в най-добрите сайтове.
 
Къде ще се изобрази вашата реклама? Вашите банери ще изобразим само на сайтовете, които вие сте избрали. Например категория новини съдържа сайтовете Dnevnik.bg, Dir.bg, 24chasa.bg, Trud.bg, Blitz.bg и др.. Ако не желаете да се изобразявате на определени сайтове може просто да ги изключите.
 
Какви са условията за използване на услугата? Услугата е подходяща както за малки така и за големи фирми и агенции. Регистрацията е неангажираща и безплатна. Вашият бюджет е постоянно под контрол и харчите само сумата, която сте вложили в системата. Създайте кампанията си още днес, платете преди стартирането на кампанията.
Свържете се с нас Регистрирайте се


контакт

ЕТАРГЕТ 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България

business@etarget.bg

0877 694 366