ЕФЕКТИВЕН РЕТАРГЕТИНГ

 

 

Инвестиция в рекламата с гарантирана възвращаемост

 

При настройване на ефективна ретаргетинг кампания, вземаме под внимание ROI (връщане на инвестицията). Избираме подходящите продукти и задаваме цената, така че да печелите от всеки продаден продукт.

При този вид кампания са изключително важни правилният тайминг и план за изобразяване на рекламата.

vykonnostny_retargeting

Чрез комбинация от криейтив, цена и анализиране на кампанията с последваща оптимизация, според това, което е ефективно и въздейства най-добре, ще постигнем желаните резултати.

Тъй като е необходимо повече време, за да настроите кампанията така, че да постигне финансова възвращаемост е хубаво за такъв вид кампания бюджета да бъде около 1 000 лв. без ДДС.

Нито една фирма не трябва да забравя за ретаргетинга. Той е идеален за уеб сайтове, на които е възможно да направите и да отчетете конкретно действие като например регистрация, поръчка, попълване на формуляр за контакт, изпращане на заявка за ценова оферта и други ("thank you page" за измерване на конверсиите).

В системата на ЕТАРГЕТ може да бъдете сигурни, че вашите данни получени по време на кампанията няма да бъдат споделяни с ваши конкуренти или други клиенти, както това може да стане в други рекламни платформи.

За да събирате аудитории за ретаргетинг кампания е необходимо поставянето на уникален код на вашия сайт. С удоволствие ще ви съдействаме за това.

 


контакт

ЕТАРГЕТ 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България

business@etarget.bg

0877 694 366