Видео реклама

 

Видео рекламата на Етаргет е добра алтернатива на рекламата във видео платформи. Осигуряваме най-широкото онлайн пространство на местни медии, безплатно обучение и професионални съвети за правилно настройване на вашата кампания.

 

Pre-roll видео реклама може да стартира всеки рекламодател Pre-roll видео рекламата се излъчва във видео плейъра и се показва преди видео съдържанието поставено на различни типове сайтове. Вашата реклама ще се покаже само, когато потребителят пусне видеоклипа, който иска да гледа, така че вниманието му към съдържанието е много високо. Специфичното за този тип видео реклама е, че има skip button (бутон за прескачане на рекламата) след 8 секунди.
 
Таргетирайте според съдържанието или потребителите При видео рекламата подобно на банерите е възможно да се таргетира според съдържание или според потребителите. Има възможност и за ремаркетинг. За да увеличите обхвата на кампанията си, препоръчваме да добавите към pre-roll видеото и реклама с видео в банери, които могат да се излъчват на сайтове без видео съдържание (видео плейъри). Видеото в банери се стартира автоматично (autoplay), което лесно привлича вниманието.
 
 
Може да си позволите видео реклама Не е нужно да имате огромни бюджети, ако искате да изпробвате видео реклама. Цените за pre-roll видео реклама са достъпни и за по-малките рекламодатели, които вече са опитали банери и разполагат с рекламни видео клипове. Видео рекламата също така може да допълни или изцяло да замести телевизионна реклама, която изисква много по-висок бюджет и чиито резултати не са точно измерими.
 
 
Вижте пример за видео реклама в мрежата на Етаргет

 
Съпорт при рекламата Системата Етаргет работи интуитивно, така че сами може да настроите видео кампанията. Достатъчно е да следвате препоръчаните технически спецификации, които ще намерите тук. Ако все още се нуждаете от помощ, не се колебайте да се свържете с нас. С удоволствие ще ви обясним всичко и ще посъветваме как да работите ефективно с видео кампаниите, така, че да имат желания резултат.


контакт

ЕТАРГЕТ 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България

business@etarget.bg

0877 694 366