Реклама таксувана на клик

 

Рекламата таксувана на клик ще доведе посетителя до вашият сайта. Този вид реклама принадлежи към най-старите форми на реклама в интернет. Етаргет беше между първите рекламни мрежи, които започнаха да я предлагат на българския пазар. Работим с PPC /pay-per-click/ реклами вече над 15 години.

 
Генерирайте посетители на сайта си на изгодна цена

PPC рекламата е ценово ефективен инструмент за ефикасно привличане и поддържане на трафика към вашия сайт. Рекламният текст съдържа описание на вашия продукт или услуга, което мотивира потребителя да посети вашия сайта и да извърши покупка. Вашата реклама ще се изобрази в мрежа от партньорски сайтове на Етаргет, в която ще намерите от големи новинарски сайтове до малки специализирани или профилирани сайтове (блогове, хоби сайтове, забавни страници със съдържание и др.).

   

 
Вашата реклама ще се изобрази на мобилни устройства и десктоп компютри

Предимството на PPC рекламата е, че може да я създадете в рамките на няколко минути без да е необходима помощта на графичен дизайнер. Специфично предимство е по-големият формат, с който се отличават рекламите на Етаргет, така че PPC рекламата е видима и представителна. Благодарение на променливия формат, рекламата може да се изобрази на десктоп компютри, мобилни устройства и във видео клипове. Това е ефективен инструмент за генериране на търсене на импулсивна покупка на такъв вид стоки/услуги, които трябва да бъдат активно предлагани (напр. модни стоки, застраховки, здравни услуги, банкови продукти, туристически агенции и др.).

 

 
Точно насочване дори и при по-нисък бюджет PPC рекламата в нашата мрежа е контекстуална, затова се изобразява според съдържанието на сайта и поведението на потребителя в интернет. Независимо от размера на бюджета, можете да таргетирате не само по ключови думи, но и по категории сайтове; според интересите на вашите потенциални клиенти; soc-demo таргетиране; местоположения /региони; може да таргетирате вашите посетители (ретаргетинг) или да изберете насочване към всички сайтове.

 

 
Бюджета е винаги под ваш контрол При PPC рекламата не плащате за изобразяване, а само за реални посещения на вашия сайт. Вие определяте цената. Вие контролирате бюджета, достатъчно е само да определите колко искате да изразходите на ден, седмично или месечно. Сумата зависи от броя посетители, които искате да привлечете на вашия сайт. При създаване на рекламата системата ще ви изобрази препоръчителна цена, която ще ви помогне да определите цената, която да поставите, за да получите възможно най-добри резултати.

 

 
Как да го направя? 1. Регистрирайте се. Регистрацията е безплатна и необвързваща. 2. Напишете рекламен текст с общо 30 знака заглавие и 80 знака описание на продукта. След това е достатъчно да сложите снимка.3. Определете насочеността, къде и на кого да се изобрази рекламата. Предлагаме няколко възможности за насочване: ключови думи, публики, гео таргетиране, широко таргетиране, ретаргетинг, таргетиране според категории и др. 4. Определете времето, в което да се изобразява рекламата.5. Определете какъв бюджет искате да инвестирате в рекламата на ден, на седмица, на месец. Винаги ще знаете колко ще струва рекламата и няма нищо да ви изненада.Създайте своята реклама още днес и платете преди да я стартирате.
 
Подготвени ли сте за създаването на своята реклама? Услугата е подходяща както за малки, така и за големи фирми и агенции. Регистрацията е необвързваща и рекламата ви е изцяло във ваши ръцете. Присъединете се към нас и увеличете трафика на вашия сайт благодарение на PPC рекламата на Етаргет. Създайте рекламата си днес и платете преди да я стартирате.


контакт

ЕТАРГЕТ 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България

business@etarget.bg

0877 694 366