Инфолинк02/49 17 166

markethinx_bg

Нова услуга и Маркетинг конференция с Етаргет България

Добрите новини при Етаргет България не спират да идват през месец май. Освен новата услуга, която ви представихме Native реклама - http://www.etarget.bg/native-reklama.htm, дойде ред на поредното събитие, в което управителят на Етаргет България ще участва.

MarkeThinX CONF 2019

 е конференцията, която събира над 70 световноизвестни и български компании на сцената си, за да търсят заедно X” фактора на успешните компании и фирми,с фокус върху дигитализация, иновации и предприемачество.

За нас е особено удоволствие да съобщим, че Етаргет се нарежда сред тези фирми и в лицето на Христо Николински ще сподели опит за подобряване на работата на всеки маркетолог или експерт, който се грижи за дигиталната реклама на бранд. Той ще говори на тема

Programmatic advertising for everyday,

защото за нас е важно да улесним дейността ви на планиране и изпълнение на рекламните кампании в рамките на програмтик услугите, както и да ви насочим как по-лесно да мерите постигнатото, за да сте още по-добри в следващите проекти.

Освен Христо Николински, на сцената ще се качат още водещи имена от света на маркетинга и бизнеса, гости от Италия, Франция, Англия, Португалия, Турция, Испания, Полша, Сърбия, Германия, САЩ и най-вече България.

Ще имате възможност да чуете на живо всички тези лектори

 markethinx_bg_2 

както и да съпреживеете с тях вълнуващ нетуъркинг по време на почивките в плодовия бар с богат избор от свежи и здравословни плодове, в релакс зоната, където участниците ще могат да се насладят на масажи по време на конференцията, или в креативния хъб за разработване и развиване на бизнес идеи. Всичко това ще бъде съпроводено от много музикални изненади, практически наръчници по маркетинг и предприемачество за развиване на бизнеси, подаръци и още куп изненади.

Ние успяхме да зарадваме един от вас с подарък билет / Десислава спечели пълен достъп до събитието безплатно в рамките на Facebook играта ни/, а ако ни следите редовно в социалните профили на Етаргет България / http://www.facebook.com/Etarget.Bulgaria/и http://www.linkedin.com/company/etarget/, може да се появи още някоя изненада за вас.

Побързайте да запазите своето място сред гости като представители на

DHL,

Decathlon,

Raiffeisen Bank,

Huawei,

Sport Depot,

METRO,

HP,

Telenor,

Coca-Cola,

Actavis, Litex Group,

Aeternity Ventures,

BMW,

Soft Uni Digital,

Superhosting BG,

Sofia Investment Agency,

Българска Асоциация на Рекламодателите,

Portugal Ventures,

Grand Hotel Sofia,

Bulgarian Association of Information Technology,

CEO Club,

British Bulgarian Business Association,

IAB,

Bulgarian E-commerce Association,

Bulgarian-Romanian Chamber of Commerce,

London Chamber of Commerce, ю

Американската Маркетинг Асоциация

и редица други водещи компании, фирми и организации от България и чужбина, като не забравяйте, че ние от Етаргет ви предоставяме промокод с допълнителни 5% отстъпка от цената на билетите и отстъпките към тях.

Promo Code: ETARGET

Очакваме ви на 31-ви май / петък /, от 9 до 17.30 часа в Зала „Ню Йорк Сити“ на емблематичния небостъргач - Кепитъл Форт.

Повече за събитието, програмата и участниците можете да видите на сайта на организаторите:

https://event.gg/11823/

и да следите всчики новини във Facebook събитието:

https://www.facebook.com/MarkethinX/


други статии
Marketing Cafe 2
 
Какво се случи на първото #MarketingCafè и защо да посетите второто
B2B партньорства чрез дигитален маркетинг Уъкршоп на 12.11.2019г.