Инфолинк02/49 17 166

Декември е магичен месец, за това решихме да се потопим в празничната атмосфера и да организираме трето празнично издание на любимото ни #MarketingCafè.

Изненадите, които сме подготвили за вас, можете да видите на официалната Facebook страница на събитието, а какво споделиха трима от гостите на второто #MarketingCafè четете тук:

Катя Младенова

Продуктов Мениджър, ОТС портфолио

ГлаксоСмитКлайн България

“Marketing Cafè предизвика интереса ми с нетрадиционата покана и темата.

Ще запомня събитието с новите неща, които научих и с интересните хора, с които се срещнах. Атмосферата беше прекрасна. Препоръчвам Marketing Cafè на всеки, които иска да научи нови тенденции в маркетинга, иска да се срещне с истински професионалисти или просто иска съвет за някоя нова идея.”

Емил Илиев

Специалист Дигитален маркетинг

ИКЕА България

“Видях, че има организирана среща на тема, която отдавна ме интересува. Възможността да обсъдя актуални теми с колеги и да валидирам част от вижданията си за видеорекламата бяха допълнителен стимул, за да посетя Marketing Cafè. След събитието останах доволен от  възможността да сравня гледните точки и вижданията за ефективност между рекламодатели и агенции. Според мен това събитие е за професионалисти, които искат да намерят начин да развиват комуникацията си с клиенти и да разширят инвентара, който използват при създаването и планирането на кампании.”

Катерина Саръмова

Бранд мениджър

Нотос България

“Посетих Marketing Cafè по препоръка и покана от приятелка. Ще запомня Marketing Cafè с полезното съдържание относно видео маркетинга и информацията за новите трендове в тази сфера. Също и с новите хората, с които се запознах. Смятам, че те ще ми бъдат полезен контакт за в бъдеще. Нека всеки, който се интересува от маркетинг и иска да бъде в час с новите тенденции на пазара да посети събитието.”

Ако искате и вие да сте част от специалните гости на празничното издание на Marketing Cafè, запонете датата 07-ми декември, 09.30 часа, + Това. Подготвили сме презентация с две основни теми:

Best Practices in Video Advertising.

TV Synchronization of Online Advertising,

вкусна закуска, био сокове и ароматно кафе.

Темата за синхронизиране на телевизионна и онлайн реклама беше нова и доведе до редица въпроси за участниците в първите две издания, за това всеки следващ път я надграждаме и допълваме с нови примери и данни.

Започваме в 09.30 и продължаваме до 11.30, два часа, в които ще се запознаем помежду ни, ще изслушаме и изгледаме видеа по темите и ще имаме възможност да обсъдим казусите от вашите бизнеси в професионална среда.

Лекторът е Христо Николински от Етаргет България и повече можете да прочетете за него тук.

П.С.

Вижте как да спечелите безплатно участие в празничното издание на Marketing Cafè или направо запазете своето сигурно място тук.


други статии
B2B партньорства чрез дигитален маркетинг Уъкршоп на 12.11.2019г.