Инфолинк02/49 17 166

Първото #MarketingCafè се отличи с активни участници и задълбочена дискусия на тема видео реклама.

Каним ви на второто ни събитие, за да продължим разговорите за видеото в маркетинговите ви активности и да определим заедно мястото му в годишните ви планове.

#MarketingCafè ще се проведе на 26-ти октомври 2017 в + Това /едно уютно и вече добре познато място от нашите предишни събития/. С партньорите ни от Dir.bg сме подготвили за вас вкусна домшна закуска, любопитни теми за презентация и няколко въпроса, които предвизивкват най-интересни дискусии.

Как протичат нашите събития обикновено: събираме маркетолози, рекламисти, бранд мениджъри и комуникатори, които споделят страстта към дигиталния маркетинг и умеят да показват реални резултати със своята стратегия и проведени кампании и ги поставяме в най-естествената им среда – на кафе с колеги.

Отделяме време на презентация с две основни теми:

Best Practices in Video Advertising.

TV Synchronization of Online Advertising,

актуални и вече приложими в България.

Темата за синхронизиране на телевизионна и онлайн реклама беше нова и доведе до редица въпроси за първите участници, така че за второто издание ще я надградим и допълним, за да получите още повече знания по нея.

Започваме в 09.30 и продължаваме до 11.30, два часа, в които ще се запознаем помежду ни, ще изслушаме и изгледаме видеа по темите и ще имаме възможност да обсъдим казусите от вашите бизнеси в професионална среда.

Лекторът Христо Николински, управител на Етаргет България, не се страхува от  вашите питания, защото има дългогодишен опит в сферата. Под негово ръководство, Етаргет се налага като една от водещите платформи за онлайн реклама в България. От тази година е и член на борда на IAB. Преди работата си в Етаргет има управленски опит в сферата на недвижимите имоти и автомобилната индустрия.

Ще ви очакваме в + Това на ул. Марин Дринов 30 с домашно приготвени кексчета, банички и пай за закуска. А за най-активните от вас ще има изненади от Етаргет България.

За повече информация и билети следете фейсбук страницата ни.

П.С.

Вижте какво споделиха участниците в първото #MarketingCafè, за да сте сигурни, че това събитие е точно за вас.


други статии
Forum Successful sales
 
Малките и средни фирми избират предимно онлайн реклама
Marketing Cafe 3
 
Празничното издание на #MarketingCafè пристига в София на 07-ми декември
Нова услуга и Маркетинг конференция с Етаргет България
 
Добрите новини при Етаргет България не спират да идват през месец май. Освен новата услуга, която ви представихме Native реклама
Summary Forum 13 February 2018
 
Summary Forum 13.02.2018
Marketing Cafe 1
 
Покана за #MarketingCafè с тема Video Advertising
Direct programmatic buying
 
Покупката на банери в най-добрите онлайн медии вече е още по-лесно
 
контакт

ЕТАРГЕТ ЕООД 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България БУЛСТАТ: 175348776 ДДС No: BG175348776

business@etarget.bg

+359 2 491 71 66