Инфолинк02/49 17 166

Първото #MarketingCafè се отличи с активни участници и задълбочена дискусия на тема видео реклама.

Каним ви на второто ни събитие, за да продължим разговорите за видеото в маркетинговите ви активности и да определим заедно мястото му в годишните ви планове.

#MarketingCafè ще се проведе на 26-ти октомври 2017 в + Това /едно уютно и вече добре познато място от нашите предишни събития/. С партньорите ни от Dir.bg сме подготвили за вас вкусна домшна закуска, любопитни теми за презентация и няколко въпроса, които предвизивкват най-интересни дискусии.

Как протичат нашите събития обикновено: събираме маркетолози, рекламисти, бранд мениджъри и комуникатори, които споделят страстта към дигиталния маркетинг и умеят да показват реални резултати със своята стратегия и проведени кампании и ги поставяме в най-естествената им среда – на кафе с колеги.

Отделяме време на презентация с две основни теми:

Best Practices in Video Advertising.

TV Synchronization of Online Advertising,

актуални и вече приложими в България.

Темата за синхронизиране на телевизионна и онлайн реклама беше нова и доведе до редица въпроси за първите участници, така че за второто издание ще я надградим и допълним, за да получите още повече знания по нея.

Започваме в 09.30 и продължаваме до 11.30, два часа, в които ще се запознаем помежду ни, ще изслушаме и изгледаме видеа по темите и ще имаме възможност да обсъдим казусите от вашите бизнеси в професионална среда.

Лекторът Христо Николински, управител на Етаргет България, не се страхува от  вашите питания, защото има дългогодишен опит в сферата. Под негово ръководство, Етаргет се налага като една от водещите платформи за онлайн реклама в България. От тази година е и член на борда на IAB. Преди работата си в Етаргет има управленски опит в сферата на недвижимите имоти и автомобилната индустрия.

Ще ви очакваме в + Това на ул. Марин Дринов 30 с домашно приготвени кексчета, банички и пай за закуска. А за най-активните от вас ще има изненади от Етаргет България.

За повече информация и билети следете фейсбук страницата ни.

П.С.

Вижте какво споделиха участниците в първото #MarketingCafè, за да сте сигурни, че това събитие е точно за вас.


други статии
Marketing Cafe 1
 
Покана за #MarketingCafè с тема Video Advertising
Summary Forum 13 February 2018
 
Summary Forum 13.02.2018
Marketing Cafe 3
 
Празничното издание на #MarketingCafè пристига в София на 07-ми декември
Direct programmatic buying
 
Покупката на банери в най-добрите онлайн медии вече е още по-лесно
Нова услуга и Маркетинг конференция с Етаргет България
 
Добрите новини при Етаргет България не спират да идват през месец май. Освен новата услуга, която ви представихме Native реклама
Forum Successful sales
 
Малките и средни фирми избират предимно онлайн реклама
 
контакт

ЕТАРГЕТ 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България

business@etarget.bg

+359 878 450 610