Etarget представя Social Display – нов формат за автоматични банери генерирани от социалните медии

 

Услугата Social Display от Etarget може автоматично да създава банери от вече публикувани постове в социалните мрежи. В момента работи със статуси във Facebook, LinkedIn, Twitter. Instagram е следващата социална мрежа, която ще бъде добавена.

 

Основното предимство на Social Display е простотата на цялата система, а също и ефективността на изразходваните по този начин средства. След първоначалната връзка с Facebook страницата на клиента, всичко се случва автоматично. Всяка нова публикация ще бъде превърната в банер в рамките на 1 час от публикуването в социалната мрежа. В същото време тази кампания може да бъде насочена по същия начин, както стандартните дисплейни кампании в Програматик платформите: според интересите на потребителите, местоположението, социално-демографските данни или конкретното разположение на банерите.

 

„Радвам се, че ние първи предоставяме услуга като Social Display в България. Нейната абсолютна простота и прецизно насочване бяха ключови характеристики, които искахме да предоставим на нашите рекламодатели с тази услуга. Първите данни от пилотните кампании и реакциите на първите рекламодатели потвърждават, че идеята за разпространение на „фирмени“ съобщения от социалните мрежи в целия Интернет е важна за много марки “. Така обяснява причината за добавянето на новия продукт към портфолиото на Etarget, управителя на Етаргет България Христо Николински.

 

Агенция PS: Digital имаше творческата идея за стартовата кампания. „Радваме се, че успяхме да помогнем на Etarget да популяризира този иновативен продукт. Сигурен съм, че Social Display ще бъде оценен от много от нашите клиенти, активни във Facebook, като отличен инструмент за разширяване обхвата на техните публикации в социалните медии в цялата интернет среда “, каза Петер Шебо, основател и CDO на PS: Digital.

 

Повече за услугата на: https://www.social-display.eu/

 

Кратко видео как работи новата ни услуга: https://bit.ly/2ShR8ew

 

За реални примери с клиенти от чужбина с конкретни цели и резултати, пишете на business@etarget.bg.


други статии
Как креативно да планирате вашия бюджет за онлайн медии 12.03.2020г.