Инфолинк02/49 17 166
Рекламирам сайт за недвижими имоти във Вашата система и съм много доволен от резултатите, реално трафикът на сайта ми се повиши и спечелих много нови клиенти. Наистина мисля, че в момента това е най-евтиния, лесен и ефикасен начин да се рекламира една уеб страница...
Look Ltd./ Стайчев www.look-estates.com
Днес си поръчах вино чрез рекламките на Етаргет.
Стоян Георгиев - директор на Web Media Group News.bg
Привет! Много съм доволен от кампанията. Особено в първите седмици след старта. Популярността на сайта ми се увеличи.
Евгени Евстатиев "Евстатиев Доорс" www.evstatiev-doors.com
Доволни сме от начина на предоставяне на услугата и Ви благодарим за любезното и професионално отношение.
Румен Камберов, САФ Магелан АД www.saf-bg.com
Здравейте, Възползваме се от промоцията, която ни предложихте с 50лв кредит и мога да кажа че досега сме впечатлени от лесната работа с админ панела и реално трафикът на сайтовете се повишава. Желанието ни е да разширим малко областта на реклама да не е само в България, а и в някои други страни: Румания, Полша, Русия и други. Приqтен ден и успешна бизнес седмица.
Добри Добрев, управител До БГ www.templeiti.com
Здравейте, Разгледах по-голямата част от порталите и определено много ми допадна това, което видях. Дизайн, функционалност и съдържание на отлично ново. Ако имах изобщо някакъв бюджет за реклама определено бих ви се доверила. На този етап нещата при мен са в сферата на експеримента и чистото любопитство. Сайта ми е доста примитивен / в сравнение с вашите е в каменната епоха/ и все още не си заслужава популяризиране. Дай боже един ден да сътворя нещо по-добро и нещата да потръгнат. Със сигурност ще си спомня за вас. И аз забелязах присъствието ви в мрежата. Поздрави!
Елза Борисова
...Определено ми допадна идеята за безплатно изображение на рекламата и това че де факто плащам само тогава, когато евентуален клиент разгледа сайта ми, което вече е гаранция че самия продукт го интересува, а не че случайно е попаднал там.
Витаслим България ООД / Михайлова www.vitaslim.bg
контакт

ЕТАРГЕТ 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България

business@etarget.bg

0877 694 366