Инфолинк02/49 17 166

БАНЕР РЕКЛАМА

Етаргет е един от водещите доставчици на банер реклама в България.  Предлага достъп до неограничен рекламен инвентар в над 60 глобални мрежи.
 

ПРЕДИМСТВА НА БАНЕР РЕКЛАМАТА С ЕТАРГЕТ

Къде ще се изобрази рекламата?

С помощта нат.нар. Programatic метод на купуване на онлайн реклама, Етаргет осигурява почти неограничен достъп до десетки хиляди подбрани сайтове в страната и чужбина (например youtube.com, ebay.com,elle.com др ...)

В допълнение Eтаргет има и своя собствена мрежа от сайтове в България, която осигурява на рекламодателите възможно най-високо качество на рекламното пространство (напр. news.bg, 24chasa.bg, blitz.bg, zajenata.bg и още много други ...)

 

ВИЕ РЕШАВАТЕ КАК ДА СЕ ИЗОБРАЗИ ВАШАТА РЕКЛАМА

Eтаргет осигурява лесно и опростено решение с цел да предостави възможност на  всеки рекламодател да създаде сам рекламната си кампанията.

ВИЕ РЕШАВАТЕ, КОЛКО ДА ПЛАТИТЕ

Цената на Банер рекламата се изчислява за 1000 импресии (Cost Per Mile: CPM). Избраната от Вас цена за CPM се приема за вашето най-високо предложение в пространството на он-лайн търг.
Вие решавате колко да платите и какъв да бъде обхвата на вашата кампания.
 

Как става

1

След като се регистрирате безплатно ще получите веднага достъп до Вашия профил

След като влезете във вашия профил, от горното меню изберете „Прибави RTB Банер" и попълвате основните данни на кампанията като например наименование на кампанията и интернет адрес за клик.
2

Качете Вашите банери.
(Ако нямате банери, Етаргет може да Ви направи)

Размери:

  • 468x60px
  • 728x90px
  • 300x250px
  • 160x600px
  • 300x600px
  • 120x600px
Относно техническата спецификация на банерите кликнете тук
3

Изберете подходящо насочване на кампанията/тaргетиране

Таргетирането на кампанията е ефективен инструмент, с който може да спестите. В много случай е по-изгодно да изобразите рекламата само на хора, които ще имат интерес от посочения продукт или услуга. Етаргет предлага десетки различни публики, които предоставят голям потенциал  за нашите рекламни кампании.
Избирането на подходяща категория за таргетиране e много важно, защото в много случай определя успеха на вашата реклама. Списъкът с видовете публики и тяхното описание ще намерите във вашия профил.
4

Изберете и допълнителни критерии за изобразяване на рекламата и защита на марката

Ограничаване на изобразяванията (Frequency capping) е функция, която дефинира максимално възможните показвания  на вашата реклама на всеки един от посетителите на сайтовете, на които рекламирате. Тази настройка се използва за ограничаване на прекалено честото показване на вашата реклама, така че да има максимално добър ефект.
Защита на марката е функция, която определя типовете сайтовете, на които ще се изобрази вашата реклама. Имате на разположение 3 основни възможности за ограничаване на изобразяването на вашата реклама. Например може да ограничите блоговете, социалните мрежи или сайтове за споделяне на файлове.
Часовото таргетиране на изобразяването определя часа, в който решите вашата реклама да се изобразява.
5

Определяне на цената, бюджета и изобразяването на Вашата реклама.

6

Зареждане на кредит

Ако вече сте определили настройките на вашата кампания,  може да заредите кредита си и да започнете да рекламирате.

Може да платите чрез банков превод, вноска в брой по сметка или с платежна карта.

             

Подготвени ли сте за Вашата реклама?

Имате ли още въпроси? Свържете се с нас +359 2 49 17 166

 


контакт

ЕТАРГЕТ ЕООД 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България БУЛСТАТ: 175348776 ДДС No: BG175348776

business@etarget.bg

+359 2 491 71 66