Инфолинк02/49 17 166

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ТАРГЕТИРАНЕ

Контекстната реклама Етаргет се насочва (таргетира) най-вече чрез ключови думи, описващи или продукта (услугата), или клиента.

Рекламите на Етаргет използват т.нар. бихейвиорално таргетиране – те се показват на потребителите в съответствие с техните интереси и статията, която четат в момента.

 

Знаете кой сайт ви носи най-много клиенти? Увеличете честотата на показване на своите реклами на този сайт, като използвате ВИП-страници (премиум страници).

 

Ако искате вашите клиенти да се свързват с вас, настройте часовете, в които да се пускат вашите реклами. Не ги показвайте, когато не сте в офиса си.

 

Чрез Етаргет може да настроите и видовете устройства, на които ще се изобразяват вашите реклами. Бихте могли дори лесно да създадете страница за мобилни телефони в своя профил.

 

Най-новата форма на таргетиране е ретаргетинг. Ако искате да достигнете до потребители, които вече са посещавали вашия уебсайт, тази форма на таргетиране е за вас. Научете повече за услугата Retarget тук.


ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ТАРГЕТИРАНЕ В RTB

plosne_cielenie

Широко таргетиране:

Това таргетиране ще ви осигури максимален обхват на възможно най-ниска цена CPM. Имате възможност да достигнете до посетители от държавата, която изберете на сайтовете на над 50 хиляди издатели.

retargetingRTB

Ретаргетинг:

Tаргетиране на създадена от вас публика. Ако искате да насочите рекламите си към публика чрез ретагетинг, трябва да имате поставен на вашия сайт тракинг код - Универсален код.

ETARGETpublika

ЕТАРГЕТ публика:

Таргетиране на хора, които вече са кликнали върху реклама, която е категоризирана в определена категория. Данните са от анализ на потребителите кликнали в PPC системата на ЕТАРГЕТ.

Zaujmovepublika

Поведенческо таргетиране:

Таргетиране на хора, които наскоро са посетили сайт с точно определена тематика. Изберете публика, която най-добре характеризира интересите, предпочитанията, навиците или потребностите на вашия потенциален клиент.

podla_stranok

Според сайтовете:

Таргетиране според избраните от вас сайтове. Изберете уеб сайтовете, на които искате да се изобразят вашите реклами.

geocielenie

Геотаргетриране

Може да изберете държавата и потребителите от съответната държава, на които искте да покажете банера.

 

Какво е ЕТАРГЕТ?

ЕТАРГЕТ е онлайн реклама - контекстуална и дисплей реклама. Текстова PPC реклама и RTB дисплей реклама. Real Time Bidding (наддаване в реално време), гъвкава банер реклама в реално време осигуряваща най-ниската възможна цена в даден момент.

© 2002 - 2017 ETАРГЕТ ЕООД
Контакти

+359 2 491 71 66