Инфолинк02/49 17 166

Направете крачка напред и създайте банер реклама с ЕТАРГЕТ RTB

Какво е RTB? RTB е съкратено от Real time bidding (наддаване в реално време) технология - автоматизиран начин за покупка на банер реклама посредством множеството рекламни мрежи. ЕТАРГЕТ RTB предлага ефективна, таргетирана насоченост и удобство при създаването на рекламната кампания на достъпни цени.
Ако искате да научите повече за ЕТАРГЕТ RTB, изтеглете безплатната публикация или може да ни се обадите. Така ще научите как работи RTB, кои мрежи са включени в системата или значението на основните термини при използването на тази реклама.
Платформата ЕТАРГЕТ RTB е лесна, прегледна и предлага много предимства:
Ръководство
ЕТАРГЕТ RTB
  • Цена за 1000 импресии от 0,30 лв.
  • Достъп до десетки рекламни мрежи
  • Лесно прибавяне на банери
  • Съвършено таргетиране
  • Прегледно ценообразуване
  • Ретаргетинг
 

RTB - REAL TIME BIDDING БАНЕР РЕКЛАМА

ЕТАРГЕТ RTB обработва в милисекунди въведените настройки за таргетиране, размера на банера и CPM на банер рекламата ви. Сравнява вашите настройки и определя най-доброто медийно пространство за вашия банер измежду десетки мрежи включително и Google Display Network (GDN).

Вашата реклама ще се изобрази във всяка мрежа на определени сайтове само в случай, че това е най-изгодно за вас и отговаря на зададената цел на вашата кампания. На езика на онлайн маркетинга тази система се нарича DSP - demand side platform. Лесна система, която отговаря на вашите търсения за банер реклама.

Регистрирайте се и създайте RTB дисплей рекламна кампания. ЕТАРГЕТ Регистрация

 

НАПРЕДНАЛ РЕТАРГЕТИНГ

Решението за покупка е сложен процес. В много от случаите клиентите обмислят, сравняват и избират дори няколко дни, след което напускат вашия сайт. Доведете ги обратно на вашата страница. Банер Ретаргетингът предлага развити възможности за настройки. Чрез създаването на публика (аудитория) от всяка ваша кампания, може чрез Ретаргетинг да таргетирате и потребители, които са кликнали на вашата реклама по-рано.

С комбинацията от таргетирани RTB банер кампании и съответно ретаргетинг, ще достигнете най-ефективните резултати.

Започнете с ЕТАРГЕТ RTB още днес.
 

ДОСТЪПНА ЦЕНА

ЕТАРГЕТ RTB предлага пълен контрол върху управлението на бюджета. CPM – цената за 1000 изобразявания на банера определяте вие при създаване на кампанията. Тя варира от 0,30 лева и може да я промените по всяко време. Може да определите бюджета по дни или за цялата кампания - всичко е във ваши ръце.


Регистрирайте се и се възползвайте от потенциала на ЕТАРГЕТ RTB


Какво е ЕТАРГЕТ?

ЕТАРГЕТ е онлайн реклама - контекстуална и дисплей реклама. Текстова PPC реклама и RTB дисплей реклама. Real Time Bidding (наддаване в реално време), гъвкава банер реклама в реално време осигуряваща най-ниската възможна цена в даден момент.

© 2002 - 2018 ETАРГЕТ ЕООД
Контакти

+359 2 491 71 66