Партньорска мрежа


Станете наш партньор и печелете от рекламата на вашия сайт. Предлагаме ви модерна технология за осигуряване на приходи благодарение, на която може да печелите повече отколкото в други рекламни мрежи. Предлагаме ви свобода при настройването на рекламите във вашия сайта и постоянен месечен доход.

 

 
 
Header bidding ще ви осигури по-висок доход от рекламите

Чрез поставянето на кода в header-а на сайта, издателят позволява на системата в милисекунди при зареждането на неговия сайт, той да се включи във виртуален търг. На сайта ще се изобрази реклама от рекламната система, която е предложила най-високата цена и така се генерира по-висок доход на собственика на сайта, отколкото при стандартните продажби на рекламни карета.

 

 
Какъв е размера на възнаграждението и кога се изплаща Приходите на собственика или уеб администратора на сайта варират в зависимост от размера на трафика, вида на сайта и сезона. Приходите се превеждат на посочената по време на регистрация сметка при достигане на доход от поне 30 EUR. Сумата се изплаща в рамките на 30 дни от датата на приключване на всеки календарен месец, в който е възникнало правото на плащане. Актуалния размер на приходите и статистиките на рекламите може да разгледате във вашия профил в Етаргет.

 

 
Какъв вид реклами може да имате на сайта

На вашият сайт може да се изобразяват четирите основни типа реклами на Етаргет: банер, видео, текстова реклама, мобилна реклама. Най-ефективните рекламни площи са с размер 300x250 и 300x600.

 

 
Изгодни условия за съвместна работаЗа да бъдете наш партньор, не е нужно да имате фирма. За да бъде валидна регистрацията може да сте юридическо или физическо лице. Партньорството ни не изключва вашето сътрудничество с други рекламни системи. Ако имате наистина добър сайт, ще ви включим в списъка на Премиум сайтовете и ще получите още повече ползи.

 

 
    
Как да стане? 1. Регистрирайте се или влезте в системата на Етаргет..2. Изберете вида на площите и попълнете основните параметри.3. Определете размера на площите и дизайна.4. Генерирайте кода и го сложете на вашият сайт.

.

 
Създайте универсална рекламна площ на Вашият сайт


контакт

ЕТАРГЕТ 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България

business@etarget.bg

0877 694 366