Инфолинк02/49 17 166

 

Покупката на банери в най-добрите онлайн медии вече е още по-лесно

 

Представяме ви уникална услуга за пазара, която позволява на компаниите да купуват директно банер реклами на отбрани уеб сайтове лесно и бързо. Така модерната programmatic технология ще бъде още по-близо до фирмите използващи онлайн реклама. Услугата, която до сега липсваше на пазара, ще бъде стартирана от рекламната платформа Етаргет.


Досега рекламодателите се сблъскваха с различни административни пречки, поради което процесът на директна покупка беше сложен и продължителен. Новата услуга на Етаргет, изградена на принципа на автоматизирана покупка на рекламно пространство, чувствително улеснява купуването на реклама в онлайн медии .

"Най-добрият рекламен инвентар в българските медии и техните рубрики е най-после на разположение на клиенти с по-нисък бюджет. За по-големите фирми, купуването на реклами на най-посещаваните сайтове като цяло значително спестява време. Нашата цел беше да предложим услуга, която все още не беше на разположение, като цените са предварително договорени за нашите рекламодатели", посочва относно новата услуга в портфолиото на Етаргет, Христо Николински – управител на Етаргет България.

Услугата е подходяща както за малки, така и за големи фирми, които желаят да платят за сайтове с премиум съдържание. Благодарение на излъчването на реклами на страници с висок и качествен трафик е възможно и по-малко известна или нова марка да спечели доверието на клиентите и да увеличи намерението им за покупка. Големите фирми ще оценят възможността да достигнат и уникална аудитория, а именно интернет потребителите, които четат само най-добрите сайтове.

В потребителския интерфейс на Етаргет може да избирате от категориите сайтове (например новини, авто-мото, здраве, икономика, лайфстайл за жени и др.), да изберете размери на банери, да зададете цена на хиляда импресии и бюджет за цялата кампания. Рекламодателят също така може да определи и честотата на показване на рекламата, геолокация и други параметри на кампанията, включително време от денонощието.

Етаргет предлага онлайн реклама от над 15 години. В допълнение към текстовата и дисплей реклама, предлага съвременни 3D и rich media формати, видеореклама и професионален съпорт на клиенти. Компанията работи с реномирани рекламни агенции, разполага със собствена мрежа от над 6000 партньорски сайтове в седем страни от Централна и Източна Европа.


други статии
Marketing Cafe 2
 
Какво се случи на първото #MarketingCafè и защо да посетите второто
Forum Successful sales
 
Малките и средни фирми избират предимно онлайн реклама
Marketing Cafe 3
 
Празничното издание на #MarketingCafè пристига в София на 07-ми декември
Нова услуга и Маркетинг конференция с Етаргет България
 
Добрите новини при Етаргет България не спират да идват през месец май. Освен новата услуга, която ви представихме Native реклама
Summary Forum 13 February 2018
 
Summary Forum 13.02.2018
Marketing Cafe 1
 
Покана за #MarketingCafè с тема Video Advertising
 
контакт

ЕТАРГЕТ ЕООД 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България БУЛСТАТ: 175348776 ДДС No: BG175348776

business@etarget.bg

+359 2 491 71 66