Инфолинк02/49 17 166

Колеги и приятели на Етаргет, в първия ни блог пост се обръщаме към вас с покана.

 

На 26-ти септември 2017 г.ние заедно с Dir.bg и Бизнес института организираме MARKETING CAFÈ. В приятната амтосфера на Лаванда / ул. Цар Шишман 12 / ще съберем маркетолози, рекламисти, бранд мениджъри и комуникатори, които споделят страстта към дигиталния маркетинг и умеят да показват реални резултати със своята стратегия и проведени кампании.

 

Темата на първото ни MARKETING CAFÈ е

 

Best Practices in Video Advertising.

TV Synchronization of Online Advertising,

 

защото опитът ни показва, че точно сега е моментът да се влагат усилия и средства във видео рекламата. Ако и вашата компания е насочила маркетинг поглед в тази посока и имате нужда от вдъхновние и допъпнителни знания за най-добрите практики при видео рекламата, нашата  покана е точно за вас.

 

Другата тема, която ще поставим, е синхронизиране на телевизионна и онлайн реклама. Една до скоро невъзможна тема по нашите ширини. Вероятно сте се чудили как големите брандове го правят и бихте искали и вие да приложите този похват, то MARKETING CAFÈ е събитието, което да отбележите в календара си.

 

Започваме в 09.30 и продължаваме до 11.30ч., два часа, в които ще се запознаете с презентация по темите и ще имате възможност в неформална и непринудена среда да зададете всички ваши въпроси, независимо дали са възникнали на база чутото или предварително сте подготвили.

 

Лекторът Христо Николински, управител на Етаргет България, не се страхува от вашите питания, защото има дългогодишен опит в сферата. Под негово ръководство, Етаргет се налага като една от водещите платформи за онлайн реклама в България. От тази година е и член на борда на IAB. Преди работата си в Етаргет има управленски опит в сферата на недвижимите имоти и автомобилната индустрия.

 

Ще ви очакваме в Лаванда с изискана закуска и още изненади по време на събитието, за това не спирайте да следите всичко около MARKETING CAFÈ -то във фейсбук страницата ни.

 

П.С.

Споделите и с колеги. Може би им правите оргромна услуга, за която ще ви благодарят по-късно.


Какво е ЕТАРГЕТ?

ЕТАРГЕТ е онлайн реклама - контекстуална и дисплей реклама. Текстова PPC реклама и RTB дисплей реклама. Real Time Bidding (наддаване в реално време), гъвкава банер реклама в реално време осигуряваща най-ниската възможна цена в даден момент.

© 2002 - 2017 ETАРГЕТ ЕООД
Контакти

+359 2 491 71 66