Инфолинк02/49 17 166

Стартирахме нова услуга - Mобилна реклама

Компанията ЕТАРГЕТ предостави на всички свои клиенти новата услуга, която работи на база технологията RTB – Мобилна реклама.

Наскоро „мобилното сърфиране“ надхвърли 21% дял в сравнение с ползването на интерент чрез компютри. Нарастващият потенциал на пазаруването чрез мобилни устройства е виден и от статистиките на он-лайн търговците, според които е нараснал броя на търсенето чрез мобилните телефони с над 50% в сравнение с миналата година.

Какво ще предлага новата услуга – Мобилна реклама
Новата услуга Мобилна реклама ще ви предостави по-добри възможности за насоченост на банер рекламите към бързо развиващия се сегмент на мобилните устройства. Едновременно с пускането й на пазара, ЕТАРГЕТ ви предлага и нови възможности за насочване на рекламните банери – таргетиране според типа на мобилното устройство или насочване към публики.

 

 

Нови възможности за таргетиране с Мобилната реклама
Мобилната реклама ви предоставя възможност за разширени настройки на рекламната кампания. Освен избора на сайтове, на които искат да се изобрази рекламата им, клиентите могат да зададат и изобразяване на таблети или на мобилни телефони, или и на двете едновременно.

Друга възможност за таргетиране е според вида мобилно устройство като например: iOS, Android, Windows и други видове. Подробен преглед на възможностите за таргетиране ще намерите и може да разгледате и във вашия профил.

Новата услуга автоматично е активирана във вашия профил. Мобилната реклама е идеално допълнение към текстовите (PPC) или банер (RTB) рекламни кампании.

Как да поръчате реклама?

  • Нямате ли все още ЕТАРГЕТ профил? Регистрирайте се на сайта www.etarget.bg, и създайте мобилна реклама (със създаването на кампанията може да се справи и човек с основни интернет познания), след което платете избраната от вас сума и вашата реклама ще започне да се изобразява.
  • Вече имате ЕТАРГЕТ профил? В този случай е достатъчно да влезете в профила си и от предлаганите функции да изберете секцията „Мобилна реклама“. Следвайте стъпките за настройка на кампанията и системата ни ще ви помогне да прибавите банера и да настроите бюджета.

контакт

ЕТАРГЕТ ЕООД 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България БУЛСТАТ: 175348776 ДДС No: BG175348776

business@etarget.bg

+359 2 491 71 66