Инфолинк02/49 17 166

Представете своята фирма от авто-мото сектора чрез ЕТАРГЕТ

Замисляли ли сте се над популяризиране на фирмата ви от автомобилния бранш? Ако имате нужда да насърчите бизнеса си или да създадете фирмена марка, то видимата реклама на ЕТАРГЕТ е най-доброто решение за вас.

Как правилно да се постави началото на автосервиз или на автокъща? Разбира се, че с реклама. Обмисляте ли и реклама в интернет? Ние ви предлагаме решение. ETARGET ви предлага начин, как да достигнат до вас хората, които се интересуват от вашите продукти или услуги.

Видима реклама ЕТАРГЕТ. EТАРГЕТ има собствена рекламна мрежа в партньорство с най-големите сайтове в българското интернет пространство като например Blitz.bg, News.bg, Novatv.bg, Offroad-bulgaria.com, Rs-auto.bg, Fiat-bg.org, и още над 1000 други сайтове.  Точно на тези сайтове рекламата ви може да се  изобрази.  Изобразяването на рекламата е безплатно до момента, в който потребителите проявят интерес и кликнат на рекламата ви. За едно кликване плащате само няколко стотинки. Така ви гарантираме, че инвестирате само в посетителите, които се интересуват от вашите продукти. По този начин ЕТАРГЕТ в България може да достигне до почти 90% от хората в българския интернет.

Ново измерение в онлайн реклама  - Ретаргетиране. Закупуването на автомобил е важен момент и затова вземането на решения в повечето случай е по-дълъг процес. Повечето хората купуват автомобил само веднъж на няколко години. Разглеждат различни оферти, сравняват и търсят най-добрата. Искате ли да се върнат при вас? ETARGET ви предоставя уникалния инструмент - ретаргетинг. Услугата ретаргетинг запомня посещението на даден човек, който е посетил вашия сайт и навсякъде, където се движи в интернет пространството, ще му напомняме за вашата реклама. Така услугата на ЕТАРГЕТ ретаргетинг  ви дава възможност с този вид реклама да изиграете важна роля при вземането на решение при покупката на автомобила.

Бъдете полезни. При покупката на автомобил потенциалните клиенти имат много въпроси. Имате ли на  вашия сайт формуляр за контакт, имейл или телефонен номер - начин клиентите да могат да се информират относно покупката? В обратния случай интереса престава да съществува още  преди да се е появило желанието за покупка. Освен това, при личния контакт ще научите много за мотивите на купувача и ще получите важни данни. Ако след отговорите на въпросите клиента се откаже от продукта му предложете друг, който отговаря на неговите изисквания. И в този случай ще ви помогне ЕТАРГЕТ.

Заложете на сигурността. Самото изпълнение на рекламна кампания е много лесно – всичко може да направите и да настойте сами, като например бюджета, насочването, мястото и времето, по което рекламата ви да се изобразява. Не се нуждаете от специални познания. Сами решавате колко да похарчите. Все пак, ако се интересувате от по-масова рекламна кампания, то ЕТАРГЕТ ще ви  помогне. Освен това ЕТАРГЕТ единствена в България предлага и насочване на рекламите  по региони - Геотаргетинг. Ако искате да насочите рекламата само до заобикалящия ви регион, защото вашата автокъща или сервиз им е най-близо, то това е възможно с рекламата на ЕТАРГЕТ.

Защо ЕТАРГЕТ е толкова успешен? Когато потребителите търсят информация в интернет или просто безцелно сърфират посещавайки най-популярните и доказани сайтове, докатот четат статии, рекламата ви ще се изобразява при съдържание с автомобилна тематика. Рекламата се изобразява според темите и когато посетителя  чете статия за автомобили, може да се заинтересува и от вашата реклама. По този начин ЕТАРГЕТ ще ви гарантира първоначалния контакт с клиента, който много често е най-важен.

Започваме. Ако сте решили да използвате ЕТАРГЕТ? Безплатно може да се регистрирате на сайта www.etarget.bg и след няколко минути може да започне да се изобразява и вашата онлайн реклама. Създайте си реклама в ЕТАРГЕТ и се присъединете към повече от 20 000 клиенти, които печелят от десет годишния опит и международни традиции с видимата реклама на ЕТАРГЕТ.

контакт

ЕТАРГЕТ ЕООД 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България БУЛСТАТ: 175348776 ДДС No: BG175348776

business@etarget.bg

+359 2 491 71 66