Инфолинк02/49 17 166

Представете своя електронен магазин с рекламната мрежа ЕТАРГЕТ

Предлагате ли във вашия електронен магазин страхотни продукти на изключителни цени, но въпреки това имате малко клиенти? Ако обмисляте реклама в интернет, насочете се директно към потенциалните си клиенти чрез рекламната мрежа на ЕТАРГЕТ.

Ако идеята не е достатъчна. Ако искате да имате успешен бизнес в интернет, то без реклама няма да стане. Основновата на електронния магазин е добрата идея. Но няма да има резултат, ако никои не разбере за вас. Онлайн рекламата за електронните магазини е абсолютно задължителна, но въпросът е къде да я поставите, за да си заслужава. Ако вашето основно изискване е видимост то ЕТАРГЕТ е подходящото решение.

Защо да рекламирам в мрежата на ЕТАРГЕТ? Изобразяването на вашата реклама в мрежата на ЕТАРГЕТ е безплатно. Чак когато вашата реклама заинтересува посетителя и кликне върху нея, плащате на клик само няколко стотинки. Т. е. насочеността е само към хора, които имат интерес от вашите продукти и са ваши потенциални клиенти. Този вид онлайн реклама се нарича PPC (pay-per-click). Изграждайте фирмената си марка и бъдете видими. ЕТАРГЕТ разполага със собствена рекламна мрежа в най-големите български сайтове като например  Blitz.bg, News.bg, Zajenata.bg и над 1000 други сайтове.

Как работи. Винаги когато се случи нещо интересно, всеки търси помощ и информация в интернет. Четете си статията и изведнъж обръщате внимание на рекламата, която се изобразява при наличието на определени думи в статията. Но това не е агресивно, защото дадената дума точно описва вашия продукт или вашия сайт според темата и отговаря на съдържанието на текста. След като четете тази статия, вероятно се интересувате от дадената област и изобразяването на продукта е атрактивно за вас.

Насочете, стреляйте, улучете. Имате ли висока посещаемост на сайта, но малко клиенти? Обърнете се към тях отново. Решението за покупка не се взема веднага, а напротив понякога трябва да се изчака до заплата. Как да напомним на хората, за да не забравят за нас и да станат наши клиенти? Благодарение на услугата Ретаргет се отбелязва тяхното посещение и когато напуснат сайта, ще започнете да им напомняте за себе си, чрез рекламните линкове на различни сайтове или в статиите. Рекламните линкове ще им се изобразят отново и по този начин ще допринесат за вземането на решение от клиента във ваша полза.  

Да го направим. При създаването на качествена рекламна кампания  не ви трябват специални познания - ще се справите изцяло сами. Без да чакате графици, рекламни агенции или платени специалисти. Дори може да създадете видима реклама и на конкретен продукт и в момента на разпродажбите да повишите продажбите. С рекламната мрежа ЕТАРГЕТ може да определите точно време, по което да се изобразява вашата рекламата , дори може да се определи и от къде сърфира клиента - чрез мобилния телефон или чрез компютъра. ЕТАРГЕТ предлага и разширени настройки на рекламните кампании, но най-вече подобрения в резултатите като цяло. 

Който се колебае, ... Няма какво да загубите – за изобразяването на рекламата не плащате. Ако клиента се заинтересува и кликне върху сайта ви, получавате потенциален клиент. Остава само на вас как ще обслужите клиента. Интернет рекламата в мрежата на ЕТАРГЕТ ви предлага изпробван и сигурен начин да повишите посещаемостта на вашата страница и броя на клиентите. Света на интернет е все по-бърз и затова не губете време и се регистрирайте и създайте и вие собствена рекламна кампания в мрежата на ЕТАРГЕТ.

контакт

ЕТАРГЕТ ЕООД 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България БУЛСТАТ: 175348776 ДДС No: BG175348776

business@etarget.bg

+359 2 491 71 66