Инфолинк02/49 17 166

ETARGET - видима реклама за вашите услуги

Чувствате ли се изгубени в огромната конкуренция все още ли се надявате, че  посетителите и печалбата ви ще се повишат от само себе си? Предоставяте ли  услуги? ЕТАРГЕТ ще ви помогне да ви видят и така ще разберете каква е силата на добре насочената интернет реклама.

Бизнеса в сферата на предлагането на услуги винаги е малко рискован. Успехът до голяма степен зависи от хората, техните интереси, покупателната способност на жителите, сезона и времето просто почти всичко, с което се сблъскваме в живота. Ето защо е важно при предлагането на услугите си да имате и разбиране към човешките проблеми. Без значение в дали предлагате персонални услуги, доставки или сте агенция за събития, бързия отговор и вашата реакция могат да бъдат рецепта за успех. Как разбират хората за вашите оферти?

Кажете го чрез ЕТАРГЕТ. Искате ли да рекламирате в интернет? Има разлика между реклама и реклама, например на сайтове с нисък трафик рекламата ще е  само загуба на пари.  ЕТАРГЕТ ви предлага чудесно решение - собствена рекламна мрежа на най-четените страници в българското интернет пространство, което означава основно видимост на рекламата ви. Представете си вашата реклама например на  Blitz.bg, News.bg, Zajenata.bg и над 1000 други сайтове.

Успеха наречен ЕТАРГЕТ. В интернет рекламната мрежа ЕТАРГЕТ големите сайтове означават успех. Плюс това изобразяването на вашата рекламата е безплатно. Плащате чак когато рекламата заинтересува и посетителя кликне върху нея. За един клик плащате само няколко стотинки и получавате потенциални клиенти, които наистина се интересуват от вашите продукти или услуги.   

Как работи? В днешно време интернета не е изобретение, а напълно нормална част от живота ни. Ето защо рекламата в интернет е много по-ефективна. Каквото и да стане, всеки търси информация в интернет. Когато четете статии в българските уеб сайтове, които тематично са свързани с вашата услуга се изобразява вашата реклама, защото е от същия сектор. Т.е. изобразявате вашата реклама само на хората, които се интересуват от вашия сектор и вероятността да станат ваши клиенти е много по-голяма. С този тип онлайн реклама в българското интернет пространство ЕТАРГЕТ достига до почти 60% от хората.

Геотаргетинг – таргетирайте според региона. Няма смисъл да се насочвате към клиенти, които ги интересува вашата услуга, но живеят на на другия край на България. Това няма да ви се случи в рекламната мрежа на ЕТАРГЕТ. Благодарение на функцията геотаргетинг ЕТАРГЕТ ви предоставя уникално  насочване само към потенциалните клиенти от вашия регион. 

Нека да обобщим... Целевата онлайн реклама в мрежата на ЕТАРГЕТ ви предоставя уникални възможности във видимостта и ефективността на рекламата. Цялата рекламна кампания може лесно и бързо да я настройте и да управлявате сами може да определите бюджет на рекламата и др. Изобразяването на рекламата е безплатно, плащате чак когато потенциалния клиент прояви интерес и кликне. С функцията геотаргетинг може да таргетирате още по-точно върху хора от вашия регион. Рекламата ви ще се изобразява на най-четените сайтове в българското интернет пространство.

Защо ЕТАРГЕТ? Компанията ЕТАРГЕТ е с над десет годишен опит и дългогодишни традиции в областта на онлайн рекламата. Рекламата в интернет никога не е била толкова лесна, видима и едновременно ефективна. Над 20 000 доволни клиенти са доказателство за добрите резултати. Регистрирайте се и създайте реклама според вашата представа.

контакт

ЕТАРГЕТ ЕООД 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България БУЛСТАТ: 175348776 ДДС No: BG175348776

business@etarget.bg

+359 2 491 71 66