Инфолинк02/49 17 166

ETARGET - видима реклама за туристически агенции

ЕТАРГЕТ предлага видима интернет реклама на ВИП сайтове като Blitz.bg, News.bg, Zajenata.bg и близо 1000 други сайтове в българското интернет пространство с модела PPC (Pay Per Click). Това означава, че не плащате за изобразяването на рекламата ви, а плащате само за тези потребители, които са проявили интерес към рекламата и са кликнали върху нея.

Стимулиране на продажбите на Туристическите агенции. Ако се интересувате от реклама в интернет за туристически оператори, агенции или дори и за конкретни хотели, ЕТАРГЕТ е подходящо решение за вас.

Чрез създаването на рекламна кампания в системата на ЕТАРГЕТ ще успеете да визуализирате рекламата си още преди стартирането на сезона и по този начин може да акцентирате както върху вашата туристическа агенция, така и към конкретни продукти като например екскурзии, почивки или дори определени хотели. По този начин ще успеете да стимулирате продажбите в момент, в който предлагането на продуктите и услугите от туристическата сферата е много високо.

Създайте реклама на конкретен продукт. Рекламната кампания ще е по-успешна ако акцентирате върху продажбата на конкретен продукт. Първо изберете продукт от пакета на туристическата агенция, за който искате да създадете рекламна кампания. Например може да е „Почивка в Египет“.

Рекламната кампания ще доведе на сайта ви потребители, които се интересуват от конкретния продукт и ще искат да получат повече информация за него. Ако сложите и формуляр с имейл за контакт това е ще е чудесна възможност за получаването и на контакт от страна на потенциалните ви клиенти. Кампаниите създадени според този модел постигат изключителни резултати.

Създайте рекламна кампания в ЕТАРГЕТ на ваш продукт >>>

Създайте ретаргетинг рекламна кампания. Направете рекламната си кампания още по-успешна. Ретаргетинг кампанията ви ще се изобразява на потребителите, които ги интересува вашият продукт и вече са посетили вашия сайт. С помощта на този вид кампания, вашата реклама ще ги следва из интернет пространството и ще им напомня не само за вашата оферта, но и за вашата туристическа агенция като цяло, така шанса да купят при вас се увеличава многократно.

За изобразяването на рекламата не плащате. Изобразяването на рекламата в мрежата на ЕТАРГЕТ е безплатно. Плащате само в момента, в който рекламата на вашата оферта е заинтересувала потребителите и са кликнали върху нея. Определянето на цената на кликване върху рекламата ви, бюджета, времето на изобразяване на рекламата определяте вие и по този начин инвестицията в рекламата е изцяло във ваши ръце.

Вижте допълнителните настройки на таргетирането, което ЕТАРГЕТ ви предлага >>>

Референции. Присъединете се и вие към напредналите фирми в областта на туристическия сектор, които използват рекламата на ЕТАРГЕТ, като например: Intertravel Service, Касиа Тур и много други.

контакт

ЕТАРГЕТ ЕООД 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България БУЛСТАТ: 175348776 ДДС No: BG175348776

business@etarget.bg

+359 2 491 71 66