Инфолинк02/49 17 166

ЕТАРГЕТ ще направи агенцията ви за недвижими имоти видима

Имате ли бизнес в сектора недвижимите имоти и пада ли постоянно посещаемостта на сайта ви? Стяга ли нарастващата конкуренция вашия бизнес? Видимата реклама в ЕТАРГЕТ ще ви предложи ефективно решение.

Защо точно ЕТАРГЕТ? Насочва ви към вашите потенциални клиенти и ги довежда до сайта ви. Изобразяването на вашата реклама в мрежата на ЕТАРГЕТ е безплатно. Изграждайте фирмената си марка и бъдете видими. ЕТАРГЕТ е подходящо решение за вашата вече съществуващата кампания или като самостоятелна интернет реклама. Когато вашата реклама заинтересува потребителя и той кликне върху нея, плащате на клик само няколко стотинки. Сами определяте колко да изхарчите и вашата реклама ще се изобрази в най-големите български сайтове като например  Blitz.bg, News.bg, Zajenata.bg и над 1000 други сайтове.

Насочете се по-точно като използвате геотаргетинг. Дейността на агенциите за недвижими имоти е предимно насочена регионално. Защо да рекламирате навсякъде? ЕТАРГЕТ ви предоставя насоченост на рекламата на региони. Агенциите за имоти обикновено работят в тяхната конкретна област или региони и следователно рекламата в цялата система за тях е ненужна. Една от функциите в системата на ЕТАРГЕТ е геотаретинг. Това е инструмент, който ви позволява да настроите рекламната ви кампания директно към вашия региона или околните ви райони. Рекламата няма да се изобразява на никой друг и така ще ви спести пари и средства.

Ретаргетинг като гарант за успех. Интересите на хората не могат да се повлияят нито от начина или времето за размисъл. Но в рекламната система на ЕТАРГЕТ това е възможно, а именно чрез насочване към хора, които вече са посетили сайта ви и имат интерес, но все още не са взели решение. Системата запомня тяхното посещение и с вашата реклама постоянно им напомня за вашите услуги в статиите на различни сайтове и по този начин ще изиграе важна роля при покупката. Този начин за насочване се нарича ретаргетинг това е доста популярен и изпитан начин от хиляди доволни клиенти в системата на ЕТАРГЕТ.

Бъдете наблизо. Покупката на апартамент е голяма инвестиция и затова хората трябва добре да я обмислят и имат много въпроси. Бъдете винаги наблизо на своите потенциални клиенти. Публикувайте своя телефонен номер, формуляр за контакт или имейл. Достатъчно е да попълнят само няколко основни информации за себе си и веднага получавате важен контакт. Самата комуникация е много полезна за изграждането на вашата марка и репутация. Не винаги отговорът трябва да е положителен, но ако поддържате с посетителите личен контакт може да предложите и друго решение и така няма да загубите клиента. Този инструмент се казва  lead generation  и за агенциите на недвижими имоти е много важен и постига много добри резултати.

Как работи? Винаги когато се случи нещо интересно, всеки търси помощ и информация в интернет. Четете си статията и изведнъж забелязвате реклама, която ви интересува изобразяваща се според някои думи в статията. Но това не е агресивно, защото дадените думи точно описват вашия продукт или вашия сайт според темата и отговаря на съдържанието на текста. След като четете тази статия, вероятно се интересувате от дадената област и изобразяването на продукта е за атрактивно вас.

Гаранция за успех. Компанията ЕТАРГЕТ е с над десет годишен опит и дългогодишни традиции в областта на онлайн рекламата. Вече над 20 000 доволни клиенти са доказателство за добрите резултати. Собствената ни рекламна мрежа от най-големите и най-посещавани сайтове в българското интернет пространство гарантира, че вашата реклама ще бъде видяна и прочетена.  Регистрацията е безплатна, а създаването на рекламните линкове става само за няколко минути и веднага може да започнете с новата си рекламна кампания.

контакт

ЕТАРГЕТ ЕООД 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България БУЛСТАТ: 175348776 ДДС No: BG175348776

business@etarget.bg

+359 2 491 71 66