Инфолинк02/49 17 166

ЕТАРГЕТ направете бизнеса си видим в HORECA

Имате ли бизнес в сектора ХОРЕКА? Стагнирате ли или искате да разширите бизнеса си? Забравете за търговските представители, които директно се свързват с ресторанти и хотели. Изберете ефективната онлайн реклама и действайте.

Който в днешно време не е в интернет все едно не съществува. Това е мястото, където повечето хора намират местата за почивка или най-добрите предложения в гастрономията.  Всяка сериозна компания трябва да има своя собствена интернет страница, за да може чрез нея да привлича контакти и клиенти. Интернет рекламата в мрежата на ETARGET отвори вратата към нови сфери на бизнеса ви.

Добре дошли в света на ЕТАРГЕТ. EТАРГЕТ има собствена рекламна мрежа на най-големите сайтове в българското интернет пространство като например Blitz.bg, News.bg, Novatv.bg, Gotvach.bg, Zajenata.bg, Lifestyle.bg и още над 1000 други сайтове.  Рекламата работи на лесния принцип „плащане за клик“, а не за изобразяване на рекламата. Докато в други компании плащате и за изобразяване на рекламата. Рекламната мрежа ЕТАРГЕТ иска да ви предостави само потенциални клиенти, които имат реален интерес от вашите продукти. Без значение дали искате да разширите съществуващите си кампании или се интересувате само от реклама в интернет, ЕТАРГЕТ е подходящо решение за вас.

Как работи. Принципа на работа на мрежата на ЕТАРГЕТ е много прост.  Като сърфиране в  интернет и попадате на някаква статия, която ви заинтересува. Не мечтаете ли в този момент, ако четете статия за някаква  туристическа дестинация,  да отидете поне за няколко дни на почивка? В допълнение към статията, която е тематично свързана с ресторанти, хотели и гастрономия ще се появи и рекламата ви. Потребителят ще се впечатли, защото нещо подобно във връзка с четената статия му се появява „ под ръка”.

Геотаргетинг фокусаране върху определен регион. Секторът ХОРЕКА е предимно насочен регионално. Хотели и заведения обикновено работят в тяхната конкретна област или региони и следователно рекламата в цялата система за тях не е предпочитана. Една от функциите в системата на ЕТАРГЕТ е геотаретинг. Това е инструмент, който ви позволява да настроите рекламната ви кампания директно към вашия региона или околните ви райони. Рекламата няма да се изобразява на никои друг и така ще ви спести средства.

Кампания ''ушита по мярка''. Всеки продукт е уникален и трябва да се коригира в зависимост от рекламата и към кого  искате да достигнете. Към кого да се насочите? Изслушайте своите посетителите и говорете с тях. Винаги имат въпроси свързани с качеството или съдържанието на услугите. Публикуване на сайт си на контакти или формуляр за контакт, където можете да пишат или да се консултират с вас. Освен това, при личния контакт ще научите много повече за мотивите на клиента и ще получите важни данни, но също така ще откриете към какви услуги има най-голям интерес и върху какво трябва да се фокусирате.

Лесно е. В рекламната мрежа ETARGET напълно самостоятелно управлявате цялата си рекламна кампания. Не се нуждаете от експерти или графици. Лесното създаване на рекламната кампания ви позволява да персонализирате рекламните линкове директно към вашите потенциални клиенти. Ако случайно, не може да се справите може просто да се обадите на телефона за контакт и с удоволствие ще ви помогнем.

За рекламната мрежа ЕТАРГЕТ. Компанията ЕТАРГЕТ работи в девет страни от Централна и Източна Европа и има вече над 20 000 доволни клиенти. Възползвайте се от възможността да работите с компанията ЕТАРГЕТ с десет годишен опит и дългогодишни традиции. Регистрацията е безплатна, а създаването на рекламните линкове става само за няколко минути в веднага може да започнете с новата си рекламна кампания.

контакт

ЕТАРГЕТ ЕООД 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България БУЛСТАТ: 175348776 ДДС No: BG175348776

business@etarget.bg

+359 2 491 71 66