Инфолинк02/49 17 166

РЕКЛАМА В ИНТЕРНЕТ

Всички използват реклама в интернет - от малките предприемачи през средно големите фирми чак до международните корпорации и държавни организации. Предпочитана е главно заради леснотата, бързината и отчетността й.

Лесна

Всеки може да се справи със стартирането на собствена рекламна кампания чрез ЕТАРГЕТ. Достатъчно е да се регистрирате, да създадете текстова реклама/банер, да прибавите ключови думи, да настройте цените им и да платите. По време на всички тези настройки ще ви напътства нашата система, така че не трябва да се страхувате, че ще направите нещо неправилно.

Бърза

След като си настроите кампанията и имате кредит в профила, може веднага да изобразим вашата реклама на над 500 български сайта и на десетки рекламни мрежи свързани в RTB еко системата.

Ефективна

Регистрацията в ЕТАРГЕТ е безплатна. В платформата РРС не плащате дори и за изобразяванията на вашата реклама. Ще приспаднем няколко стотинки от вашия кредит, но чак когато заинтересован посетител кликне на вашата текстова реклама. С други думи плащате само за реални посетители, които са дошли на вашия сайт. В RTB платформата плащате само за изобразяване на рекламните банери, но цената за 1 000 импресии се определя чрез електронен търг в реално време, който не позволява високите доплащания за позициониране на избраните рекламни площи. Разполагате с всички тези информации в статистиката. Достатъчно е да погледнете в профила си.

Ефикасна

Интернет рекламата на ЕТАРГЕТ води на вашия уеб сайт посетители и повишава познаваемостта за вашата марка. Това означава, че вашите текстови PPC реклами са били забелязани от потенциалния клиент и той е кликнал върху тях. RTB платформата ви предоставя видимост пред всички таргетирани потребители. Ако искате да разберете дали на вашия сайт посетителите са направили желаното действие, можете да настроите проследяването на конверсиите.

Комплексна

В България може да достигнем до над 90% от българите в интернет. До когото и да трябва да достигнете, ние можем да го доведем на вашия сайт. Препоръчваме ви рекламна кампания чрез ЕТАРГЕТ като подходящ инструмент за микс от комукикационни канали..

Разнообразна

Имате ли нужда от краткосрочно увеличаване на трафика към вашия сайт? Искате ли да повишите познаваемостта за вашата марка, продукти и услуги? Или искате да продадете наличната стока в склада? Реклама ЕТАРГЕТ може да се използва за всички видове маркетингови нужди.

 

контакт

ЕТАРГЕТ 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България

business@etarget.bg

0877 694 366