Инфолинк02/49 17 166

ETARGET SERVICES - решения по мярка


Отделът ETARGET SERVICES предлага прогресивни маркетингови услуги в областта на интернет рекламата и е-commerce за средни и големи клиенти.

 

1. КОМПЛЕКСНО СЪЗДАВАНЕ И ОПТИМИЗИРАНЕ НА РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ В СИСТЕМАТА НА ЕТАРГЕТ

За клиентите от областите финанси, авто-мото, телекомуникации, бързооборотни стоки и e-commerce предлагаме цялостно решение за изграждането на PPC реклама в системата на ЕТАРГЕТ. Услугата може да съдържа:

  •  насоки при определянето на целите и стратегията на рекламните кампании;
  •  пълно управление на цялата рекламна кампания;
  •  техническа помощ при имплементацията на необходимите измервателни инструменти и инструментите за таргетиране;
  •  програмиране на липсваща функционалност в PPC системата на ЕТАРГЕТ съобразно индивидуалните нужди на клиента.

 

2. РЕКЛАМНИ КАМПАНИИ В СИСТЕМАТА НА ЕТАРГЕТ СЪС СПЕЦИАЛНА ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Нашата фирма предлага решения, които по своя характер надхвърлят възможностите, предлагани в потребителския профил на рекламната система ЕТАРГЕТ. Тези услуги се предоставят само на индивидуални клиенти след предварително споразумение. Те могат да включват:

a)   таргетиране Anti-retargeting

Тази функция е предназначена за партньори, които към момента имат висок трафик на сайта си и търсят възможност да таргетират останалата част от интернет потребителите. Тази услуга се използва за генериране на нови уникални посетители. Тя се използва от топ сайтовете в областта на електронната търговия и интернет новинарски сайтове и портали.

b)   RSS автоматично създаване на рекламни линкове

Тази функция се използва за автоматично създаване на кампания (включително за рекламните линкове, ключовите думи). Услугата се използва, когато клиентът има необходимост от непрекъснато актуализиране на рекламна кампания в ЕТАРГЕТ. Тази функция е подходяща предимно за сайтове за групово пазаруване, електронни магазини, новинарски сайтове и др.

c)  Reach рекламна кампания

Този тип рекламни кампании гарантират бързо и мащабно присъствие в интернет за кратко време.

 

3.   РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ НА САЙТА FACEBOOK.COM

Реализираме и обработваме дори и нестандартни рекламни формати на сайта Facebook.com, като взимаме предвид индивидуалните потребности на отделните клиенти. Facebook е динамична, постоянно развиваща се компания, която предлага бързо променящи се съвременни рекламни формати. Ние осигуряваме достъп до банери и други видове инструменти за достигането на по-специализирано таргетиране и много други функции. Попитайте за актуалната оферта тук.

Ние работим директно с Facebook Ireland, без посредничеството на други компании.

 

4.   РЕКЛАМНИ КАМПАНИИ РЕТАРГЕТИНГ

Рекламните кампании, таргетирани чрез Ретаргетинг, са много предпочитани заради своята ефективност, но са по-сложни за имплементация и поддържане. Предлагаме ви цялостна поддръжка на рекламните кампании с Ретаргетинг. Всички видове формати (text, banner, video) на голяма част от достъпните уеб сайтове (от международни сайтове, като например youtube.com, yahoo.com, techcrunch.com, до големи и по-малки български сайтове и портали).

Работим съвместно, без посредници, с по-голямата част от американските и европейските мрежи, както и със собствениците на български уеб сайтове.

 

5.   РЕКЛАМА В МОБИЛНИТЕ УСТРОЙСТВА

За нашите клиенти можем да реализираме и рекламни кампании с различни рекламни формати, които се изобразяват само в мобилни устройства чрез уеб сайтове и приложения. Може да се използва на базата на CPM и CPC. Работим съвместно с редица американски и европейски мрежи, както и със собствениците на български уеб сайтове. За тези рекламни кампании се използва и рекламната мрежа ЕТАРГЕТ.

 

6.   ЦЯЛОСТНА ПОДДРЪЖКА НА PPC РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ

Централизирано управление на рекламните кампании във всички налични PPC системи в определена държава. За вашата рекламна кампания се грижи екип от обучени специалисти, служители на нашата компания.

 

7.   ЕФЕКТИВНОСТ НА РЕКЛАМАТА

За специални клиенти реализираме и рекламни кампании на базата на CPA (CPO, CPR, CPS, CPCall и др.).

 

8.   МЕЖДУНАРОДНИ КАМПАНИИ

Предлагаме онлайн рекламни кампании в повечето пазари в Централна и Източна Европа, с местна поддръжка на всеки пазар. Тази локална поддръжка ни позволява да предложим изгодни финансови условия на този тип реклама. Кампаниите се осъществяват въз основа на специфичните изисквания на клиента, в сътрудничество с местни доставчици на рекламно пространство и партньорски маркетингови решения.

 

Свържете се с нас

Ако се интересувате от нашите услуги или имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

E-mail:
business@etarget.bg
Инфолинк:   02/49 17 166 (Пон.-Пет. 9-17ч.)
контакт

ЕТАРГЕТ ЕООД 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България БУЛСТАТ: 175348776 ДДС No: BG175348776

business@etarget.bg

+359 2 491 71 66