Инфолинк02/49 17 166

 

Click &See PPC реклама

PPC рекламата ще доведе посетители на вашия сайт. Въпреки това, в днешните бързи времена, повечето посетители бързо ще напуснат сайта, без да се запознаят с вас или с вашия продукт.

Увеличете стойността на клика като напомняте за себе си на вашите посетителите още 7 дни  чрез рекламни банери.

 

Решението е нашия продукт Click &See, който съчетава в себе си реклама, която се таксува на клик с банер ретаргетинг за 7 дни. Услугата ще получите за цена на клик, въпреки че 7 дни  банера ще се изобразява безплатно. Също така Click &See е изключително лесен за използване. Достатъчно е само да напишете текстова реклама и системата ще свърши останалото.

 

Какво е Click &See

  • Таргетирана текстова реклама, която ще доведе посетители на вашия сайт
  • Банер реклама, която ще се изобразява 7 дни на всеки, които е кликнал върху текстовата реклама
  • Изцяло автоматично, означава, че не е необходимо да изработвате банер, не е необходимо да слагате ретаргетинг код на сайта и други допълнителни настройки.
 

Колко струва Click &See

Цената зависи единствено от Вас. Определете колко стотинки искате да платите за клика, който ще направи клиент, който се интересува от Вашия продукт или услуга. Всички изобразявания било то на текстовата или на банер рекламата са безплатни.

Вие определяте колко ще инвестирате в рекламната си кампания на ден, месец или на седмица. Сумата зависи от посещенията, които искате да получите на Вашия сайт. 

Къде и как се изобразява

За да намерим клиенти, които се интересуват от вашия продукт ще използваме целева текстова реклама.

Тази реклама ще се изобразява насочено в мрежата от партньорските сайтове на ЕТАРГЕТ като например 24chasa,bg, Zajenata.bg, Blitz.bg, Offnews.bgи стотици други

След като онлайн потребител посети вашия сайт ще започнем да му изобразяваме вашия банер и то в продължение на 7 дни. Тези банери ще се изобразяват в мрежата на ЕТАРГЕТ, както и в допълнителните рекламни мрежи, до които има достъп чрез ЕТАРГЕТ, което означава изобразяване и на сайтове като Youtube, eBay, Yahoo и много други.

КАК СТАВА

Рекламата е изцяло във ваши ръце. Достатъчно е само да се регистрирате.  След което сами ще си създадете в профила кампания и то само в четири лесни стъпки.

  1. Напишете рекламата, като 30 знака са заглавие и 80 знака са за описание на продукта или услугата. После е достатъчно само да сложите снимка или Вашето лого.
  2. Определете къде и на кого ще се изобразява вашата реклама. Предлагаме Ви различни начини за насочване (ключови думи, публики) и изберете правилните сайтове, на които искате да се изобразявате.
  3. Определете времето и къде да се изобразява рекламата.
  4. Определете бюджета, колко искате да инвестирате в рекламата на ден, на седмица или на месец. Винаги знаете колко ще струва рекламата Ви и никога няма да изхарчите повече.

 

Забележка: Създадените банери се реализират автоматично. Ако не са според вашата представа, може са използвате и собствени банери.

 

Подготвени ли сте за създаването на собствена реклама?

Имате ли още въпроси? Обадете се на тел: 02 49 17 166.
 
 


контакт

ЕТАРГЕТ ЕООД 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България БУЛСТАТ: 175348776 ДДС No: BG175348776

business@etarget.bg

+359 2 491 71 66