Инфолинк02/49 17 166

ЗА КАКВО ПЛАЩАТЕ

EТАРГЕТ предлага два типа онлайн реклама: PPC текстовa рекламa и  Банер реклама.
1
PPC текстова реклама е текстова реклама комбинирана със снимка, при която се плаща на клик, което означава, че не плащате за изобразяването на рекламата. 
2
Банер реклама е визуално комуникиране на вашето послание и затова се таксува на база изобразяване. Етаргет предлага всички най-често използвани формати и размери на банери. Повече информация относно форматите и спецификациите на банерите ще намерите след като влезете във вашия профил.

КОЛКО ЩЕ ПЛАТИТЕ

Цената се определя в зависимост от и търсенето. Регистрирайте се безплатно сега и разгледайте актуалните цени към момента.
  • При PPC текстовите рекламни кампании плащате само за кликване върху вашите рекламни линкове, което се подразбира и от превода на  Cost Per Click (CPC)
  • При Банер рекламната кампания плащате за изобразяване на Вашата реклама, което се изразява в хиляди импресии. В превод означава  Cost Per Mile (CPM)или Cost Per Thousand (CPT)

Цената се определя на база търсене и предлагане. Регистрирайте се сега безплатно и разгледайте актуалните цени към момента.

КАКЪВ БЮДЖЕТ ВИ ТРЯБВА

Сами решавате каква сума да инвестирате за реклама

КАК ДА ПЛАТИТЕ

Може да платите чрез банков превод или чрез платежна карта. Вие решавате колко искате да платите за вашата рекламна кампания. Минималното първоначално плащане е 120 лева. За всички останали плащания минималната сума е 60 лева. След като се изчерпи кредита, кампанията ви ще бъде автоматично спряна. Така никога няма да платите повече отколкото желаете

Попитайте за актуалната ни ценова оферта.

Подготвени ли сте да направите първата си реклама?

Имате ли въпроси? Обадете се на тел: 02 49 17 166.
 


контакт

ЕТАРГЕТ ЕООД 30-32’ Gen. E.I.Totleben blvd., fl. 2* 1606 София, България БУЛСТАТ: 175348776 ДДС No: BG175348776

business@etarget.bg

+359 2 491 71 66