Инфолинк02/49 17 166

ЗА КАКВО ПЛАЩАТЕ

EТАРГЕТ предлага два типа онлайн реклама: PPC текстовa рекламa и  Банер реклама.
1
PPC текстова реклама е текстова реклама комбинирана със снимка, при която се плаща на клик, което означава, че не плащате за изобразяването на рекламата. 
2
Банер реклама е визуално комуникиране на вашето послание и затова се таксува на база изобразяване. Етаргет предлага всички най-често използвани формати и размери на банери. Повече информация относно форматите и спецификациите на банерите ще намерите след като влезете във вашия профил.

КОЛКО ЩЕ ПЛАТИТЕ

Цената се определя в зависимост от и търсенето. Регистрирайте се безплатно сега и разгледайте актуалните цени към момента.
  • При PPC текстовите рекламни кампании плащате само за кликване върху вашите рекламни линкове, което се подразбира и от превода на  Cost Per Click (CPC)
  • При Банер рекламната кампания плащате за изобразяване на Вашата реклама, което се изразява в хиляди импресии. В превод означава  Cost Per Mile (CPM)или Cost Per Thousand (CPT)

Цената се определя на база търсене и предлагане. Регистрирайте се сега безплатно и разгледайте актуалните цени към момента.

КАКЪВ БЮДЖЕТ ВИ ТРЯБВА

Сами решавате каква сума да инвестирате за реклама
  • Само за ваша ориентация предлагаме Ценова листа 2016

КАК ДА ПЛАТИТЕ

Може да платите чрез банков превод или чрез платежна карта. Вие решавате колко искате да платите за вашата рекламна кампания. Минималното първоначално плащане е 120 лева. За всички останали плащания минималната сума е 60 лева. След като се изчерпи кредита, кампанията ви ще бъде автоматично спряна. Така никога няма да платите повече отколкото желаете

Попитайте за актуалната ни ценова оферта.

Подготвни ли сте да направите първата си реклама?

Имате ли въпроси? Обадете се на тел: 02 49 17 166.
 


Какво е ЕТАРГЕТ?

ЕТАРГЕТ е онлайн реклама - контекстуална и дисплей реклама. Текстова PPC реклама и RTB дисплей реклама. Real Time Bidding (наддаване в реално време), гъвкава банер реклама в реално време осигуряваща най-ниската възможна цена в даден момент.

© 2002 - 2018 ETАРГЕТ ЕООД
Контакти

+359 2 491 71 66